sidhuvud1tel

En dag för barnen 2019

Föreningen Stadskärnans evenemang En dag för barnen blev som vanligt en stor succé. Söderköping fylldes från norr till söder med glada barn och vuxna. Vädret bjöd som vanligt på strålande sol hela dagen. På Lions ansvarsområden som korvförsäljning, hoppborg samt Tuff-Tuff tåg vara det hela tiden fullt med folk. Utöver detta servade vi volontärerna med fika i St. Laurentii församlingshem. Vi är glada att vi får sponsra detta arrangemang. En dag för barnen avslutades med konsert från scenen i Brunnsparken där Jompa (Johan Landenfelt) underhöll och sponsorerna avtackades.

En dag för barnen 2018

Evenemanget där Lions är en av sponsorerna, samt håller med Lions-volontärer, blev som vanligt en stor succé-dag för både barn och vuxna. Hela eventområdet från Fix-området via innerstan till Djurbergs var fullt med folk som tog del av de olika gratisaktiviteterna. Lions själva ansvarade för bl.a. hoppborg, volontärkafé, korvförsäljning samt inte minst att köra runt barnen med vårt Tuff-Tuff tåg.
En dag  för barnen avslutades med konsert från scenen i Brunnsparken där Jompa (Johan Landenfelt) underhöll och sponsorerna avtackades.

En dag för barnen 2017

Evenemanget där Lions är en av sponsorerna blev en succé-dag för både barn och vuxna. Hela innerstaden fylldes med folk och avslutades med konsert från scenen i Brunnsparken där Peter Johansson & Rock Box underhöll och sponsorerna avtackades.

Vill du läsa mer klicka här...